© Studio 100

Actrice uit kinderreeks "Prinsessia" overleden

Actrice Désirée Viola (26), bekend als prinses Roos uit de Studio 100-reeks "Prinsessia", is overleden. Dat nieuws wordt bevestigd door Studio 100 en de VRT. 

Desirée Viola was ook te zien in de reeks "Biba & Loeba", die net als "Prinsessia" op Ketnet werd uitgezonden. Eerder speelde ze mee in de Ketnetreeks "Galaxy Park", en won ze een modellenwedstrijd van weekblad "Flair".

"We zijn geschokt door het plotse overlijden van Désirée Viola. Ze was een getalenteerde actrice en een bijzonder fijne en enthousiaste collega", zo reageert Studio 100. "We zijn geschrokken door het trieste nieuws over het plotse overlijden", zo laat de VRT ook weten in een reactie "Ze zal voor altijd deel uit maken van de Ketnet-familie."

Over de omstandigheden van het overlijden van de 26-jarige actrice worden geen mededelingen gedaan. Productiehuis Studio 100 en de VRT bevestigen enkel het nieuws.