Videospeler inladen...

Twee doden en zwaargewonde bij zwaar verkeersongeval in Deurne

In Deurne zijn er bij een zwaar verkeersongeval vannacht twee doden en een zwaargewonde gevallen. De bestuurder van de auto verloor de controle over het stuur. De wagen ramde eerst een afsluiting en kwam tot stilstand op het trottoir.

In Deurne is er vannacht een dodelijk ongeval gebeurd. Drie slachtoffers zaten gekneld in het voertuig, de brandweer moest hen bevrijden uit de auto. Eén slachtoffer overleed ter plaatse, een tweede overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Er is ook nog één zwaargewonde.

Volgens de eerste vaststellingen zijn er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Vermoedelijk ligt onaangepast rijgedrag aan de oorzaak van het ongeval. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. 

Videospeler inladen...

Meest gelezen