2017 The Washington Post

Ed Sheeran speelt opvallende gastrol in de nieuwe "Star Wars"-film 

De Britse singer-songwriter Ed Sheeran (27) is binnenkort te zien op het witte doek. Na een uitgebreide wereldtournee speelt Sheeran een kleine gastrol in de nieuwe "Star Wars"-film, die eind 2019 in de zalen komt. Dat meldt "The Sun". 

De negende en laatste "Star Wars" van de Skywalker-saga komt over een jaar in de zalen. De opnames zijn in de loop van deze zomer al begonnen. Recent is uitgelekt dat Ed Sheeran daarin de rol van "stormtrooper" op zich zal nemen. In het ‘Star Wars’-universum zijn die "stormtroopers" het voetvolk van het Galactische Keizerrijk.

Het is nog maar de vraag of fans van de roodharige zanger hun idool zullen herkennen, in het volledig witte harnaspak. Eerder was Sheeran wel al herkenbaar te zien als soldaat in HBO-reeks "Game of Thrones", en als zichzelf in de film "Bridget Jones' Baby". 

Het is niet de eerste keer dat een grote naam met plezier in een "stormtrooper"-pak kruipt. James Bond-acteur Daniel Craig speelde op die manier in het geniep mee in "Star Wars: The Force Awakens". 

Zo ziet een "stormtrooper" eruit

BELGA/VANLATHEM

Meest gelezen