Lut Hannes (Angèle Backx) keert terug naar "Thuis" na borstkanker

Lut Hannes duikt binnenkort opnieuw in "Thuis" op. Dat meldt Eén. De actrice die het personage Angèle Backx speelt, verdween begin dit jaar uit de serie omdat ze een behandeling voor borstkanker moest ondergaan.

"We zijn heel blij dat Lut terug op onze set is." Zo reageert producer Hans Roggen op de terugkeer van Hannes in de ploeg van "Thuis" vandaag. De actrice die het personage Angèle Backx vertolkt, moest de serie begin dit jaar noodgedwongen verlaten omdat bij haar borstkanker was vastgesteld en ze een behandeling moest ondergaan.

Intussen gaat het weer beter met Hannes. Vandaag mocht ze alvast enkele kostuums van Angèle uitproberen. "De eerste draaidag is na Nieuwjaar", zegt Roggen. "Vandaag was het net zoals bij elke langere afwezigheid een kostuumpas en een make-uptest. Het was de eerste keer in een jaar dat Lut terug in de "bling-bling"-huid van Angèle kroop."

Zelf is Hannes erg blij dat ze terug is. "Ik kijk er enorm naar uit om de Angèle in mij opnieuw boven te halen. Ik kan niet wachten om na Nieuwjaar weer op de set te staan."

In de verhaallijn van "Thuis" verdween Angèle Backx een poosje naar de Ardennen omdat ze haar relatie met Eddy Van Noteghem (Daan Hugaert) op een lager pitje wou zetten. "Ik ben erg benieuwd hoe Angèle haar "tripje" naar de Ardennen aan Eddy zal uitleggen", zegt Hannes.

Meest gelezen