Amerikaanse krant maakt gênante blunder door tikfout

Tikfouten kunnen gebeuren, vooral wanneer er snel moet gewerkt worden. Vaak worden ze opgemerkt, vervolgens aangepast en wordt er terug overgegaan naar de orde van de dag. Maar soms kan een tikfout een wereld van verschil maken. Dat ondervond The Post-Journal, een lokale krant in Jamestown, in de Amerikaanse staat New York. De krant publiceerde afgelopen weekend een interview met actrice Julia Roberts, die terugblikte op haar lange carrière. Met een opmerkelijke aandacht voor haar 'holes', haar gaten, openingen of holletjes dus. 

In de weekendeditie van de krant werd immers als titel "Julia Roberts finds life and her holes get better with age", dat onder meer haar geslachtsdelen dus beter worden met het ouder worden:

Op sociale media kon men alvast hartelijk lachen met de tikfout. Iets wat men alvast veel minder deed bij The Post-Journal, die zich gisteren zelfs excuseerde voor de fout en bevestigde dat het wel degelijk over Roberts "rollen" ging:

Meest gelezen