Ongeval op A12 richting Antwerpen: "Chauffeur heeft veel geluk gehad"

Op de A12 richting Antwerpen is veel hinder door een ongeval ter hoogte van Stabroek. Een vrachtwagen kreeg er een klapband en raakte van de weg af. De chauffeur is als bij wonder slechts lichtgewond.

De oplegger van de vrachtwagen was geladen met 2 tractoren. De Nederlandse chauffeur verloor de controle over het stuur nadat hij een klapband kreeg. Hij ramde een verlichtingspaal en belandde een paar meter lager in de berm. Hij liep slechts lichte verwondingen op en kon zichzelf bevrijden en de hulpdiensten verwittigen. "Het was een spectaculair ongeval, de chauffeur heeft veel geluk gehad", zegt Johnny Cambré van de brandweer.

De takeling is niet evident en zal enkele uren in beslag nemen. Wie langs de A12 richting Antwerpen moet rijden, houdt best rekening met extra verkeershinder.

Meest gelezen