(archieffoto)
BELGA/JANSENS

Actiedag: bussen en trams van De Lijn vooral in de grote steden verstoord

De actiedag van de vakbonden heeft ook gevolgen voor de dienstregeling bij De Lijn. Het bus- en tramverkeer in heel Vlaanderen is verstoord. De hinder is het grootst in de steden, maar ook op heel wat streeklijnen zijn er problemen.  

De impact is vanmorgen het grootst op de stadsnetten van Antwerpen en Gent, maar ook de regio's Mechelen, Turnhout, Aalst, Leuven, de Druivenstreek, het Pajottenland, het Hageland en de hele provincie Limburg ondervinden groter hinder, meldt De Lijn.

De situatie kan nog veranderen in de loop van de dag. De vervoersmaatschappij raadt reizigers aan om voor hun vertrek de website van De Lijn te raadplegen. Daar verschijnt gedetailleerde informatie over de problemen per regio en op ritniveau. De gegevens zullen regelmatig worden geupdatet.

Meest gelezen