© CPU - JoostVH Photography www.joostvh.be

Oscar & The Wolf headliner Cactus Festival en Lokerse Feesten

Het Brugse Cactus Festival heeft met Oscar & The Wolf een eerste naam gelost. De Belgische groep rond Max Colombie mag de eerste dag van het festival afsluiten. Oscar & The Wolf is ook de eerste naam op de affiche van de Lokerse Feesten. Daar sluit de groep het festival af op 11 augustus. 

Het is nog zeven maanden wachten, maar het driedaagse muziekfestival Cactus Festival heeft nu al een eerste grote naam voor hun 38e editie beet. Oscar & The Wolf zal de openingsdag afsluiten in het Minnewaterpark. 

Cactus vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 7 juli. De ticketverkoop start zaterdag 15 december om 10 uur. De organisatie belooft binnenkort nog veel meer namen.

Ook op Lokerse Feesten

Oscar & The Wolf staat ook op de affiche van De Lokerse Feesten. De groep sluit het festival af op 11 augustus. Het zal het laatste concert zijn rond hun tweede album "Infinity". Daarna trekt de band zich terug om aan hun derde album te werken. 

De voorverkoop voor de slotdag van de Lokerse Feesten start morgen om 10 uur. Het festival loopt van 2 tot 11 augustus. 

Meest gelezen