"Donald is een volwassen man. Hij kent de gevolgen van hetgeen hij op Twitter doet"

Twitteren kan hij als de beste en veel van zijn tweets gaan niet onopgemerkt voorbij. Dat is dan nog zacht uitgedrukt. VS-president Donald Trump neemt dan ook zelden een blad voor de mond als hij iets via sociale media wereldkundig maakt. In een interview met Fox News benadrukte echtgenote Melania -met een opvallend geblondeerde haarcoupe-  opnieuw dat ze niet altijd akkoord gaat met wat haar man twittert. En dat hij blijkbaar toch "soms" luistert.

Op de vraag van tv-presentator Sean Patrick Hannity, of het haar ooit gelukt is dat haar echtgenoot naar haar opmerkingen over Twitter luistert, antwoordde ze al lachend: "Ik denk dat je het resultaat daarvan zelf kan vaststellen." "Wat dus betekent dat hij er zich niets van aantrekt", reageerde Hannity spontaan.

Melania Trump: "Ik ga niet altijd akkoord met de toon die hij aanslaat. Dat zeg ik dan ook tegen hem. En, zoals ik vroeger al gezegd heb, soms luistert hij en soms niet. Of ik zeg hem dat hij iets beter niet gepubliceerd had."

"Maar uiteindelijk is het zijn beslissing. Hij kent de gevolgen. Hij is een volwassen man. Maar tegelijkertijd is hij een vechter. Ja, hij is een vechter. Iedere dag opnieuw zet hij zich in voor Amerika, voor de mensen die er leven. Iedere dag opnieuw! En dat is niet altijd even makkelijk, zeker niet met de media die hem soms willen 'bashen' en zich alleen maar op het negatieve focussen."

Meest gelezen