Gewapende overval op supermarkt in Kortenberg

In Kortenberg is vrijdagmorgen een gewapende overval gepleegd op de supermarkt van Carrefour. Twee daders drongen de winkel binnen en bedreigden het personeel met een vuurwapen. De overvallers zijn weggevlucht zonder buit. Ondertussen is de winkel opnieuw open. 

Net voor openingstijd drongen de twee daders de winkel binnen langs de Maria Christinastraat in Kortenberg. Ze bedreigden het  aanwezige personeel van de winkel met een vuurwapen en eisten de inhoud van de kassa. 

Na korte tijd ging het tweetal er vandoor, het personeel verwittigde de politie. "De overvallers waren er blijkbaar niet van op de hoogte dat er op dat moment al meer dan twintig mensen in de winkel waren", klinkt het bij de winkelverantwoordelijke. "Toen ze dat zagen en merkten dat er een paar mensen wegvluchtten, hebben ze zelf ook de benen genomen, zonder iets buit te maken."

De politie heeft een onderzoek ingesteld en onderzoekt de beelden van de bewakingscamera's. Ook het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. 

Meest gelezen