Leerlingen teleurgesteld: acties De Lijn dwarsbomen uitstap na toetsenweek

In Turnhout rijdt door de grote vakbondsacties maar 1 op de 10 van de buschauffeurs uit. Onfortuinlijk nieuws, ook voor de kinderen van de basisschool de Kiekeboes in Zoersel.

Cadeau van de Sint

De kinderen kregen vorige week van Sinterklaas een uitstap naar de cinema in Turnhout cadeau, maar die kan vandaag niet meer doorgaan omdat de bussen niet uitrijden. De kinderen zijn erg teleurgesteld, des te meer omdat hun toetsenweek net was afgelopen.

"Erg jammer"

"In plaats van in de cinema, zit ik nu gewoon in de klas toetsen op te ruimen", zucht Gloria. "We keken er echt naar uit, en nu gaat het niet meer door", klaagt Janus. "Erg jammer, want ik was net zo blij. Ik had speciaal keiveel koekjes meegenomen, helaas."

Uitstel is gelukkig geen afstel voor de leerlingen. Volgende week wordt een nieuwe uitstapdag ingepland.

Meest gelezen