Belga

Niels Destadsbader met "Verover mij" meteen op plaats twee in MNM1000

Niels Destadsbader staat met zijn "Verover mij" meteen op plaats twee in de MNM1000, de lijst met favoriete nummers van de MNM-luisteraars. Ed Sheeran staat voor het tweede jaar op rij op de eerste plaats, nu met "Perfect". Queen sluit de top drie af met "Bohemian Rhapsody".

"Ik zit zelf al de hele week te luisteren naar de MNM1000. Stiekem hoopte ik "Verover mij" ergens te horen", reageert Destadsbader. "Maar sinds vrijdag had ik het eigenlijk opgegeven omdat ik dacht dat ik al lang gepasseerd was. Niet dus. Los op 2. Zot."

Hoewel Ed Sheeran op nummer 1 gestemd werd, is hij met zijn 12 nummers in de lijst niet de meest voorkomende artiest in de MNM1000. Rihanna voert dat lijstje aan met 17 nummers, op de voet gevolgd door Michael Jackson (met 16 nummers) en Beyoncé (met 15 nummers). 

"Verover mij" van Niels Destadsbader is met zijn tweede plek de hoogst genoteerde Vlaamse productie. In totaal staan er 4 Vlaamse artiesten in de allerbeste 20: Niels Destadsbader wordt vergezeld door Gorky met "Mia" (13), Stan Van Samang met "Een ster" (17) en Dimitri Vegas & Like Mike met "The hum" (18). 

De top 10 van de MNM1000

  1. "Perfect" - Ed Sheeran
  2. "Verover mij" - Niels Destadsbader
  3. "Bohemian rhapsody" - Queen
  4. "Wake me up" - Avicii
  5. "Kryptonite" - 3 Doors Down
  6. "In the end" - Linkin Park
  7. "Viva la vida" - Coldplay
  8. "Nothing else matters" - Metallica
  9. "Someone like you" - Adele
  10. "Don't stop me now" - Queen

Meest gelezen