© VRT - Joris Bulckens

Ook De Warmste Week en Music For Life gaan samen voor minder afval

De Warmste Week wil er dit jaar ook een ecologische week van maken, met minder afval. Op het domein Puyenbroeck in Wachtebeke waar Music For Life morgen begint en tijdens de Warmathons in verschillende steden gaan ze daarom herbruikbare bekers gebruiken. 

Music For Life, het initiatief van Studio Brussel voor De Warmste Week, trekt dit jaar voor de tweede keer op rij naar het Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke in Oost-Vlaanderen. 

De Warmste Week wil er dit jaar ook een ecologische week van maken, met minder afval. Tijdens de Warmathons in verschillende steden gaan ze daarom herbruikbare bekers gebruiken. En als je iets koopt om te eten, krijg je dat in kartonnen bakjes met houten bestek.

Er wordt gevraagd om de tickets voor The Flame niet te printen, maar via je smartphone te laten scannen.  Bovendien wordt ook aangeraden om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer naar de evenementen te komen. 

Meest gelezen