Bekijk de serie "Over water" in één keer

Eén heeft een eindejaarscadeau voor de kijker: tijdens de eerste week van de Kerstvakantie zijn alle afleveringen van de serie "Over water" integraal te bekijken via Telenet, Proximus en VRT NU. De eerste aflevering van de serie was afgelopen zondag te zien op Eén.

Eén wil de talrijke kijkers van de serie "Over water" verrassen met een eindejaarsgeschenk. De eerste week van de Kerstvakantie zijn alle afleveringen van "Over water" beschikbaar via Telenet, Proximus en VRT NU.

Vlaanderen heeft afgelopen zondag massaal afgestemd op de langverwachte psychologische dramareeks van Eén. Met 1.112.485 keken ze naar de eerste aflevering van "Over water", geschreven door Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda en met topacteurs als Tom Dewispelaere, Tom Van Dyck, Natali Broods, Ruth Becquart, Kevin Janssens en Jeroen Perceval in de hoofdrollen.

“Bij Eén willen we de kijkers bedanken door hen een week lang alle afleveringen aan te bieden”, zegt Olivier Goris, netmanager van Eén. “De Kerstvakantie is namelijk een ideale periode om samen thuis warme momenten te beleven. Bijvoorbeeld door samen de afleveringen van Over water na elkaar te bekijken. Wie wil die kan "Over water" bekijken wanneer hij of zij het wil.”

Onze kijkers willen series ontdekken waar en wanneer ze dat willen

Olivier Goris, netmanager Eén

Hiermee geeft Eén een antwoord op de groeiende vraag van het publiek om te kijken naar Eén-programma’s waar en wanneer zij willen. “Je voor televisie zetten wanneer er iets spannends of relevant te zien is, blijft ontzettend populair. Dat bewijzen de kijkcijfers van afgelopen zondag”, zegt Olivier Goris. “Tegelijkertijd willen onze kijkers series ontdekken waar en wanneer ze dat willen."

De volledige reeks van "Over water" zal beschikbaar zijn na de 2de aflevering op 23 december tot en met 31 december via Telenet, Proximus en VRT NU. Uiteraard zal er elke week op zondagavond op Eén zoals gepland een nieuwe aflevering van "Over water" te zien zijn.

In "Over water" krijgt de voormalige tv-ster John Beckers van zijn vrouw Marjan en hun twee kinderen een allerlaatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een verblijf in de ontwenningskliniek gaat hij daarom met vernieuwde moed aan de slag in de haven, bij het familiale expeditiebedrijf van zijn schoonvader. John vecht tegen zijn oude demonen en tegen nieuwe verleidingen, maar komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste en lucratiefste handel aan de dokken: cocaïne.

Tom Dewispelaere als John Beckers in "Over water"

Meest gelezen