Videospeler inladen...

De Warmste Week is officieel op gang getrapt

In het provinciaal domein van Puyenbroeck in Wachtebeke is De Warmste Week begonnen. Met "Guiding light" van Mumford & Sons als eerste plaatje in de marathonuitzending Music for Life op Studio Brussel werd de eindejaarsactie voor goede doelen afgetrapt. Alles live volgen kan hier.

Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham presenteren dit jaar "Music for Life" voor "De Warmste Week". De uitzending begon om 8 uur vanmorgen en loopt tot kerstavond.  Een week lang draaien de drie presentatoren verzoekplaten voor bijna 2.000 goede doelen. 

Het eerste plaatje leverde alvast 25 euro op voor "De Warmste Week" van 2018. De aanvrager is Bram Benaets uit Sint-Truiden, een baby van 6 weken oud, die daarvoor enige hulp kreeg van zijn ouders. De opbrengst gaat naar "Boven de wolken", een organisatie die ouders bijstaat bij het overlijden van hun baby.  Herbekijk hieronder de start van Music for Life en de aanvraag van het eerste nummer. (Lees verder onder de beelden)

Videospeler inladen...

Vorig jaar slaagde de actie erin om maar liefst 10.846.566 euro in te zamelen voor ruim 1.600 verschillende goede doelen, een recordopbrengst. Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham zijn er alvast klaar voor. "Iedereen vraagt al de hele week of we het zien zitten. Ja, verdomme, ik heb er goesting in", klinkt het. 

Op de laatste dag van "De Warmste Week", maandag 24 december, maken de 4 radionetten van de VRT de hele dag samen "De Warmste Radio".

Ja verdomme, ik heb er goesting in

Eva De Roo, een van de drie presentatoren van "Music for life" voor "De Warmste Week"

Herbekijk hier het interview met Eva De Roo in "Het Journaal":

Videospeler inladen...

VIDEO: Journaalanker Goedele Wachter live vanuit Wachtebeke

Videospeler inladen...

Meest gelezen