Ook in 2018 was niet iedere foto wat hij op het eerste gezicht leek…

Ook in 2018 moest er soms 2 keer, of zelfs meer, gekeken worden naar een foto omdat een vluchtige blik een wel erg verkeerde interpretatie opleverde. Die foto’s gingen dan ook dit jaar snel viraal, vaak met de hulp van het discussieforum van Reddit, de populaire fotosite Imgur, van diverse sociale media als Twitter en Facebook, of met de hulp van wereldwijd massaal bekeken en gelezen nieuwswebsites als Buzzfeed of Mashable. Steeds met de bedoeling om even een glimlach op de mond te toveren bij degene die zich eerst laat vangen door hetgeen hij of zij denkt te zien. Volgende 10 foto’s, waarvan niet altijd duidelijk is of ze effectief dit jaar genomen zijn, scoorden bijvoorbeeld het afgelopen jaar omdat de eerste indruk helemaal niet de juiste indruk is.

 

1. Hand in de broek of niet?

2. Hand op de billen of niet?

3. Lange arm of niet?

4. Weelderige haarbos of niet?

5. Bloeddorstige hond of niet?

6. Een centaur of niet?

7. Vijf kale koppen of niet?

8. Kleine arm of niet?

9. Een vogel of niet?

10. Een mega-koe of niet?

Meest gelezen