Warmathon in Limburg brengt 71.787 euro bij elkaar voor De Warmste Week

Vandaag hebben 5.776 Limburgers deelgenomen aan de Warmathon in het Molenvijverpark in Genk. Ze liepen 71.787 euro bij elkaar voor het goede doel. Het is de eerste Warmathon van de Warmste Week. 

De deelnemers kunnen zelf hun goede doel kiezen. Inschrijven voor het loopevenement kost 15 euro, maar de deelnemers kunnen ook meer geven. Later deze week zijn er ook nog Warmathons in Leuven, Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge. Alle edities zijn ondertussen volzet.  

Steven Van Lint uit Meise loopt deze week alle zes de Warmathons mee voor Kom op tegen Kanker. Zijn sportieve actie is een eerbetoon aan zijn moeder en schoonmoeder. Zijn mama stierf 10 jaar geleden aan kanker en zijn schoonmama verloor deze zomer na 5 jaar de strijd tegen de ziekte. Steven zal nu minstens 90 kilometer lopen. 

Meest gelezen