Hoe de kerstperiode nog beter doorkomen? Met een lach!

Zelfs indien u eraan zou willen ontsnappen, het is de periode rond Kerstmis en dat is nu eenmaal de mooiste tijd van het jaar. Overal lichtjes die deze donkere periode kleuren, lieflijke muziek die uit de boxen klinkt, melige films op televisie, cadeautjes onder de kerstboom, dik ingeduffeld naar buiten op zoek naar een warme glühwein, samen uitgebreid tafelen met familie en vrienden, vakantie dankzij de verlofdagen die nog moeten opgenomen worden voor het eind van het jaar. En een kerstman die spontaan weer een glimlach op eenieders mond tovert. Gelukkig zijn er de sociale media om toch voor die extra korrel zout te zorgen, waardoor deze warme periode ook op de lachspieren kan werken. Daarom deze selectie van opmerkelijke memes, tweets, foto’s en gifs, speciaal voor deze tijd van het jaar.

 

1. Als de kerstman moet, dan moet de kerstman

2. Hopelijk heeft het gesmaakt

3. Laat een ontgoocheling uw kersthumeur niet verknallen

4. De kerstman lost elke vraag zo accuraat mogelijk op

5. Voor wie er echt genoeg van heeft

6. Tja, tijden veranderen

7. Palmbomen en kerstlichtjes zijn duidelijk geen goede 'match'

8. "Kan je twerken?" is niet altijd een gepaste vraag

9. Nog snel een paar kerstinkopen doen

10. Opvoedkundig even verwerpelijk als geniaal?

11. Blijf van MIJN cadeautjes af

12. "All I want for Christmas is you"

13. Spannend, wat zal ik dit jaar van de kerstman krijgen?

14. Uiteindelijk draait het niet om de cadeautjes, toch?

15. Nog even en het is weer voorbij

Meest gelezen