Steven Van Herreweghe keert met Eva De Roo terug naar zijn boyband­periode en haalt "Dans met mij" van onder het stof

Of luisteraar Joris nog voor één keer "Dans met mij" kon horen, de single die Steven Van Herreweghe jaren geleden uitbracht met zijn boyband Spring (niet te verwarren met die andere Ketnetgroep)? Van Herreweghe leek even te aarzelen maar gaat vervolgens helemaal uit zijn dak. 

Steven Van Herreweghe was vannacht de sidekick van De Warmste Week-presentatrice Eva De Roo. Luisteraar Joris zag daarbij zijn kans om nog eens "Dans met mij" te horen van Spring!, de vroegere boyband van Van Herreweghe.

"Ik moest elke week de Ultratop aankondigen bij Ketnet en ik zei dat ik ook in die top 40 kon terechtkomen", verduidelijkt Van Herreweghe aan zijn co-presentatrice voor de nacht Eva De Roo. "De baas van Ketnet zei dat ik dat dan ook moest waarmaken en dat heb ik dan ook gedaan." 

Jaren later kent hij nog altijd wat tekst én de danspasjes, zo is te zien in onderstaande video. De Roo gaat op haar beurt graag mee uit de bol.

Videospeler inladen...

Hoe het er destijds uitzag, kan u bekijken in onderstaande video.

Meest gelezen