Vrachtwagen rijdt in op mobiele werf op E19 richting Antwerpen

Vannacht rond 4 uur is een vrachtwagen ingereden op een signalisatiewagen van een mobiele werf op de E19 ter hoogte van Mechelen-Noord richting Antwerpen. Twee van de drie rijstroken zijn er dicht en er staat een lange file. Wie van Brussel naar Antwerpen wil, neemt beter de A12.

Omstreeks 4 uur vannacht reed een vrachtwagen in op een botsabsorbeerder op de E19 in Mechelen. Het ongeval gebeurde in de rijrichting van Antwerpen. Op de E19 was een mobiele werf voor het snoeien van bomen.

De bestuurder van een vrachtwagen merkte de mobiele werf niet of te laat op. Hij botste met zijn vrachtwagen op een andere vrachtwagen met een botsabsorbeerder. Dat gebeurde op de rechterrijstrook. De bestuurder van de vrachtwagen met botsabsorbeerder raakte lichtgewond. De bestuurder die het ongeval veroorzaakte bleef ongedeerd.

De vrachtwagen kwam tot stilstand over de rechterrijstrook en de pechstrook. De trekker van de vrachtwagen kwam over de vangrail terecht. De voertuigen worden nu getakeld. Het verkeer kan enkel over de linkerrijstrook. Er staat een aanzienlijke file.

De snoeiwerken langs de E19 zijn op 3 december begonnen en zullen tot 22 december duren. De werken gebeuren telkens 's nachts.

Meest gelezen