Opvallende nieuwe bestemming op luchthaven Oostende

Vanaf maart 2019 komen er rechtstreekse vluchten tussen de luchthaven van Oostende en die van Moskou. Het is de Russische lagekostenmaatschappij POBEDA die van en naar Oostende zal vliegen. Vanaf 7 maart is er drie keer per week een vlucht naar Moskou.

De Russische luchtvaartmaatschappij zet met die vluchten haar eerste stapjes op de Belgische markt. De vluchten zullen starten op 7 maart en de lijndienst zal drie maal per week worden uitgevoerd op dinsdag, donderdag en zaterdag.

"De nieuwe lijndienst is schitterend nieuws voor onze luchthaven maar zeker ook voor de regio", zegt Marcel Buelens, CEO van de Luchthavens Oostende-Brugge. "De toeristische sector in Vlaanderen zal hier ongetwijfeld van gaan profiteren door de vluchten die zowel een kort als lang verblijf mogelijk maken."

Meest gelezen