Videospeler inladen...

Ketnet Koekenbak brengt 325.080 euro in het laatje voor De Warmste Week

De Ketnet Koekenbak heeft al 325.080 euro opgebracht voor De Warmste Week. Dat meldt het VRT-net. Radio 1 heeft 157.152 euro ingezameld voor Jemen en VRT NWS Connect heeft dan weer 13.330 euro opgeleverd.

De voorbije weken hebben tal van scholen in Vlaanderen opnieuw koekjes en ander lekkers gebakken in het kader van de Ketnet Koekenbak, een actie van Ketnet om geld in te zamelen voor De Warmste Week.

Vandaag meldt de VRT-zender dat de actie al 325.080 euro heeft opgebracht. Dat gaat naar verschillende vzw's die de deelnemende scholen en klassen zelf hebben gekozen.

Radio 1 verbindt opbrengst aan Jemen

De actie van Radio 1 ten voordele van de slachtoffers van de burgeroorlog in Jemen heeft 157.152 euro opgebracht. Dat hebben Rudi Vranckx en Sofie Lemaire aangekondigd in een tweet.

VRT NWS Connect haalt 13.330 euro op

Journaalanker Wim De Vilder en VRT-radiocollega Veerle De Vos zijn vandaag op hun beurt de opbrengst van VRT NWS Connect in Wachtebeke gaan overhandigen (zie video onder). Die actie waarbij VRT NWS op 4 locaties in het land lezingen heeft gegeven bracht 13.330 euro op.

Elke spreker mocht zelf een goed doel kiezen. Dat betekent dat het geld wordt verdeeld over 12 goeie doelen. De komende maanden gaat VRT NWS Connect opnieuw de hort op, gaf De Vos nog mee.

Videospeler inladen...

VIDEO: bekijk hieronder het verslag van "Karrewiet" over de Ketnet Koekenbak

Videospeler inladen...

Meest gelezen