(Loos) brandalarm in Brugs zwembad: 155 zwemmers naar buiten

Even opschudding gisterenavond in het Lago Olympiazwembad in Brugge. Daar werden rond 20.30 uur plots 155 zwemmers geëvacueerd omdat het brandalarm was afgegaan. Het ging om loos alarm, er was enkel een storing in de technische ruimte in de kelder. Vandaag gaat het zwembad normaal gezien weer open.

Door een technische storing was het brandalarm automatisch afgegaan. Het is wel een grappig zicht, hoe die zwemmers daar buiten stonden, sommigen nog met zwemvliezen aan. Gelukkig werden ze snel opgevangen in de warme turnzaal onder het Jan Breydelstadion.

Wie moest stoppen met baantjes trekken, krijgt een gratis ticket voor een volgende keer. Normaal gezien gaat het Olympiazwembad in Brugge na enkele testen vandaag weer open.

Meest gelezen