Videospeler inladen...

Voetballen voor het goede doel: ballen vliegen "Thuis"-acteurs om de oren

In Leuven hebben de Belgian Red Flames gevoetbald voor het goede doel tegen acteurs van "Thuis". De sportieve prestatie van de "Thuis"-ploeg was niet echt om over naar huis te schrijven. De ballen vlogen de acteurs om de oren. Maar het doel van deze "warmste wedstrijd" was wel een succes. Er werd 35.183,80 euro ingezameld. Dat geld gaat naar de ALS-liga en naar Plan International België. 

Het waren vooral de jongere acteurs uit "Thuis" die op het veld stonden. Veteraan Marleen Merckx (Simonne Backx) bleef liever aan de zijlijn staan. "Ik ben 60 jaar, ik begin er niet meer aan", zei ze. "Ik heb een beetje te veel schrik om knieën en schenen en zo te breken. Ik moet nog een beetje spelen in "Thuis" dus kom ik liever supporteren."

"In het begin was het kak hé, kak", zei ze over de wedstrijd. "Ik was wel heel blij toen de eerste goal viel."

Videospeler inladen...

Meest gelezen