Videospeler inladen...

Drie kogels afgevuurd op horecazaak in Brussel

Op de Louizalaan in Brussel is geschoten op een horecazaak. Dat meldt het Brusselse parket. Volgens een getuige schoot een man met een Kalasjnikov, maar dat moet ballistisch onderzoek nog bevestigen. De dader of daders sloegen na de schietpartij op de vlucht.

Een getuige zag hoe een man rond iets voor 10 uur vanmorgen verschillende schoten loste in het raam van een horecazaak. Daarna sloeg de dader volgens de getuige op de vlucht. De man zou geschoten hebben met een Kalasjnikov, maar dat moet ballistisch onderzoek nog bevestigen.

De politie is ter plaatse voor een onderzoek. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat er minstens drie kogels werden afgevuurd. Niemand raakte gewond.

De dader of daders zijn voortvluchtig, het parket is een onderzoek gestart. Er is voorlopig nog geen verdachte geïdentificeerd. Volgens het parket zijn er geen aanwijzingen om te denken aan terreur.

Herbekijk hieronder de journaalreportage:

Videospeler inladen...

Meest gelezen