Wat mogen we nog verwachten op de laatste dag van De Warmste Week?

De Warmste Week is aan zijn laatste dag toe. Vanavond rond 18u komen we te weten hoeveel geld er ingezameld is voor de goede doelen. Tot die tijd valt er nog heel wat te beleven. Een overzicht.

De Warmste Radio (9 - 18u)

Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel bundelen hun krachten voor "De Warmste Radio", een verzoekprogramma. Negen uur lang kiezen luisteraars de muziek door hun verzoekplaatje door een sms'je te sturen naar 4342. Dat kost 1 euro en gaat integraal naar alle goede doelen van De Warmste Week.

Sofie Lemaire (Radio 1), Anja Daems (Radio 2) en Dorianne Aussems (MNM) presenteren samen met Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham. "De Warmste Radio" wordt live uitgezonden vanuit Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke en is integraal te bekijken op Eén.

De Warmste Show (16.30 tot 18u op Eén)

Karl Vannieuwkerke zet vanavond de kers(t) op de taart van De Warmste Week met "De Warmste Show", een live talkshow vanuit de concerttent The Flame. Hij blikt terug op grote en kleine, spectaculaire en heel persoonlijke acties. Bekende en minder bekende actievoerders komen vertellen over hoe zij De Warmste Week hebben beleefd.

Er wordt natuurlijk ook veel aandacht besteed aan de goede doelen, en wat zij allemaal kunnen realiseren dankzij de massale inzet van Vlaanderen. Cath Luyten, Goedele Wachters en Dieter en Kevin van "Down the snow" zijn slechts enkele van de gasten die bij Karl zullen aanschuiven. Jeroom rondt op zijn eigen kenmerkende wijze zijn actie met "Het Warmste Inpakpapier" af. Tom Waes bezoekt in het kader van "De Warmste Week" een speciaal plaatsje in Vlaanderen en Linde Merckpoel mag na een week zwijgen vertellen hoe zij haar actie heeft beleefd.

Op het einde van de show maakt Karl, samen met Otto-Jan Ham, Michèle Cuvelier en Eva De Roo, het bedrag bekend waarmee de 1.986 vzw’s van De Warmste Week een heel jaar lang aan de slag kunnen. 

Optredens

Tijdens "De Warmste Radio" zijn er ook nog verschillende live-concerten in het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

  • 12 uur: BLØF en Geike Arnaert
  • 13 uur: Novastar
  • 14 uur: Selah Sue
  • 15 uur: Tourist LeMC

Meest gelezen