4-jarige kleuter die op schooluitstap in vijver in Gaasbeek viel, mag na twee maanden het ziekenhuis verlaten

De vierjarige kleuter die twee maanden geleden tijdens een schooluitstap in de vijver van het kasteel van Gaasbeek viel, heeft het ziekenhuis mogen verlaten. De jongen lag lange tijd in coma, maar ontwaakte een tijdje geleden. Hij zal nu verder verzorgd worden in een revalidatiecentrum.

In oktober viel een vierjarige jongen in de vijver van het kasteel van Gaasbeek. Hij werd in levensgevaar overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis Brussel in Jette. De jongen lag lange tijd in coma, maar ontwaakte onlangs. Nu - na twee maanden - heeft de jongen het ziekenhuis mogen verlaten. Dat meldt het parket van Vilvoorde. Hij zal verder verzorgd worden in een revalidatiecentrum. 

Het onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval is intussen ook afgesloten. Geen van de volwassenen die bij het incident aanwezig was, is in staat van beschuldiging gesteld.

Meest gelezen