Bestuurder ramt elektriciteitscabine en wandelt gewoon weg

Een hele buurt heeft donderdagnacht zonder elektriciteit gezeten in Rollegem-Kapelle bij Ledegem. Een autobestuurder heeft er iets over tien uur 's avonds een hoogspanningscabine stuk gereden. De chauffeur liet zijn auto gewoon achter en wandelde weg. Voor het personeel van netwerkbeheerder Infrax werd het een nachtje doorwerken.

Het ongeval gebeurde in de Rennevoortstraat in Rollegem-Kapelle. De bestuurder was gelukkig ongedeerd. Maar hij liet wel zijn auto achter en is gewoon weggewandeld van de plek van het ongeval. De politie liet de auto dan zelf maar wegtakelen. Technici van netbeheerder Infrax hebben de hele nacht doorgewerkt. Donderdagmorgen zou iedereen weer elektriciteit moeten hebben in de Geuzesmissestraat, Knokstraat, Rennevoortstraat en Robaardstraat in  Rollegem-Kapelle.

Meest gelezen