En dan duikt plots Aquaman vanuit de golven op…

Terwijl Katie Meyers en haar vriend eind vorige week bezig waren met het nemen van trouwfoto’s op het strand van Oahu, een eiland van de Amerikaanse staat Hawaï, leek plots Jason Momoa in zijn rol van Aquaman uit de golven tevoorschijn te komen. De acteur ging helemaal op in zijn rol en het pasgetrouwde koppel kon niet anders dan erg blij zijn met deze onverwachte tussenkomst die hun huwelijk nog onvergetelijker maakte.

Jason Momoa was tot recent vooral bekend door zijn rol van Khal Drogo in "Game of thrones", maar schittert momenteel als Aquaman in de gelijknamige blockbuster. In die rol wist hij een week geleden een kersvers huwelijkspaar alvast te verrassen. Door zijn rol ook buiten het filmdoek neer te zetten.

Katie Meyers op celebritywebsite E!Online: "Na de huwelijksceremonie zijn we naar het strand afgezakt om een aantal trouwfoto’s te maken. En wie liep daar ook toevallig rond? Jason Momoa, samen met zijn gezin en een aantal vrienden. Vanuit de verte riepen ze luid gelukwensen naar ons toe. Ze vonden het duidelijk leuk dat we er waren."

De fotograaf stapte vervolgens op Momoa toe en vroeg hem of hij de foto’s van het pasgetrouwde koppel wilde 'photobomb'-en. Carina Cooper, 'wedding planner' van dienst: "Alles verliep erg spontaan en ongepland. Maar Jason was blij dat hij aan de foto’s kon meewerken. Toevallig was er een kind op het strand aan het spelen met een drietand -eigenlijk een vijftand, maar ja-, en Jason vroeg of hij die mocht lenen. Daarna ging hij helemaal in zijn rol op."

"Hij vroeg wel nog eerst aan het koppel of ze het oké vonden dat hij zich op die manier gedroeg. Maar die waren super-enthousiast."

Meyers: "Ik had zoiets van: "Doe maar wat je graag doet." Het resultaat is ronduit hilarisch. Al bij al een erg speciale herinnering."

Hier beneden kunt u een aantal foto’s zien (door te klikken op de pijltjes):

Meest gelezen