(archieffoto van in mei)
2018 Invision

Wellicht de miljoenste kus maar wel dé kus: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd

De Amerikaanse ster Miley Cyrus (26) en de Australische acteur Liam Hemsworth (28) zijn getrouwd. Cyrus deelde enkele foto's van het huwelijk op sociale media. Het koppel leerde elkaar kennen in 2010 op de set van "The last song". Twee jaar later waren ze verloofd, maar dat liep toen mis.

De geruchten liepen dat Cyrus en Hemsworth elkaar het jawoord gaven afgelopen zondag, maar de bevestiging kwam er pas toen de zangeres en actrice een aantal foto's postte op Twitter en Instagram. Daarop is de bruid te zien met haar kersverse echtgenoot in maatpak, elkaar innig knuffelend en zoenend met de open haard en het bruidsboeket op de achtergrond. Een van de bijschriften luidt: "Dit is wellicht onze miljoenste kus." 

(lees verder onder de foto's)

Cyrus en Hemsworth zagen in 2010 elkaar voor het eerst op de set van "The last song". Ze verloofden zich twee jaar later, maar plots kwam het tot een breuk. In 2015 werden de twee opnieuw samen gespot en volgde een tweede verloving.

In november van dit jaar verloren ze nog hun huis in Malibu aan de bosbranden. "Mijn huisdieren en de liefde van mijn leven zijn in veiligheid gebracht", liet Cyrus toen weten. Afgelopen zondag gaf het koppel dan zijn jawoord in intieme kring.

Cyrus brak bij het grote publiek door als Hannah Montana in de gelijknamige Disney-serie en veroverde in 2013 de hitlijsten met "Wrecking ball" met bijhorende suggestieve clip. Hemsworth was onder meer te zien in "Neighbours" en "The hunger games"-films, zijn broers Luke en Chris acteren ook.   

Meest gelezen