En de rekening wordt betaald door... Tom Hanks!

Eind vorige week stopten acteur Tom Hanks en zijn echtgenote Rita aan het fastfoodrestaurant 'In-N-Out Burger' in Fontana, in de Amerikaanse staat Californië, om er een hapje te eten. Tot grote verrassing van de aanwezige klanten, die niet ophielden om foto’s, beelden en selfies te nemen. En de Oscarwinnaar was duidelijk al in kerststemming. Hij betaalde immers de rekening van alle aanwezigen in de zaak.

Renee Chavez op nieuwswebsite Inside Edition: "Tom had de hele tijd een glimlach op zijn gezicht. En hij bleef maar tegen iedereen herhalen van "Gelukkig kerstfeest!" Zelf was ik tegelijkertijd gechoqueerd en opgewonden. Want zoiets maak je niet iedere dag mee. Heus wel cool."

"Ik was toch wel over mijn toeren bij het zien van zo’n vedette. Fontana is nu niet zo’n grote stad en het eerste waaraan ik dacht was: "Wat doet die man hier eigenlijk?"" De beelden die Chavez maakte, werden intussen al bijna een half miljoen keer bekeken op Facebook:

"Hij was ronduit vriendelijk, bleef maar lachen, praatte met iedereen en maakte voldoende tijd om selfies te nemen. Prachtig toch!", voegde een andere aanwezige toe op nieuwswebsite Daily Press. (Vergeet niet op de pijltjes te klikken voor meer foto’s)

Meest gelezen