Kris Peeters gaat niet in de Antwerpse gemeenteraad zitten

CD&V-vicepremier Kris Peeters gaat niet in de Antwerpse gemeenteraad zitten. Ook zijn zitje in de districtsraad neemt hij niet op. Dat schrijft De Tijd en is aan onze redactie bevestigd.

Kris Peeters is op 14 oktober als lijsttrekker voor de CD&V verkozen voor de Antwerpse gemeenteraad en de districtsraad, maar hij neemt zijn zitjes dus niet op. Peeters wil de kans laten aan jongeren binnen de partij, maar blijft wel in de stad Antwerpen wonen. Hij is ook van plan om een actievere rol te spelen bij CD&V Antwerpen.

Lees verder onder de tweet

"Ik zal verder CD&V Antwerpen mee helpen dynamiseren", zegt hij aan Radio 2 Antwerpen. "Daar zal een werkgroep voor opgericht worden om zowel inhoudelijk als organisatorisch de afdeling mee op de kaart te zetten. Ik zal natuurlijk ook meehelpen de positieve oppositie vorm en inhoud te geven."

Bij de Europese verkiezingen in mei wordt hij lijsttrekker voor CD&V.

Meest gelezen