Oeps, strandganger geeft zich helemaal bloot…

Het mag dan wel december zijn, in Spanje was het het afgelopen weekend nog warm genoeg om tijd door te brengen op het strand. Dat vond ook weerman Dani Ramirez, die afzakte naar Barcelona om van daaruit de kijkers van de Catalaanse tv-zender TV3 rechtstreeks te informeren over het onverwachte goede weer in de streek. Ook voor de aanwezige strandgangers was het genieten, al liet een van hen wellicht voor de vele tv-kijkers toch meer zien dan hij gewild had.

Ook al was het zo’n typisch gezinsmoment -de man was juist met zijn dochter op de arm uit het water gekomen en terwijl de moeder zich om haar dochter bekommerde, kleedde de man zich snel om-, dat het getoond werd tijdens een druk bekeken tv-uitzending was wellicht niet zo gepland:

U kunt het volledige verslag hier bekijken.

Meest gelezen