Jonas Roosens

Man in levensgevaar na zwaar geval van verkeersagressie in Antwerpen

In de Tentoonstellingswijk in Antwerpen is een 24-jarige man levensgevaarlijk gewond geraakt bij een vechtpartij op straat in de Camille Huysmanslaan. Dat meldt het Antwerpse parket, dat het heeft over een zwaar geval van verkeersagressie. 

Het slachtoffer was uit zijn wagen gestapt nadat een andere bestuurder vermoedelijk een banale verkeersovertreding had begaan. Die bestuurder stapte eveneens uit zijn wagen en verkocht het slachtoffer een vuistslag, waardoor de man op de grond viel, en vervolgens nog verschillende harde schoppen op het hoofd.

De agressieveling bleef op het slachtoffer schoppen ondanks de tussenkomst van verschillende getuigen. Het slachtoffer, een 24-jarige in Antwerpen wonende Spanjaard, was wellicht al buiten bewustzijn na de eerste slag en moest na afloop met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis worden overgebracht.

De politie kon de andere bestuurder oppakken. Het gaat om een 23-jarige Turk die in Antwerpen woont. De verdachte werd vanmiddag al voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die hem vervolgens liet aanhouden. De precieze aanleiding voor het schijnbaar zinloze geweld wordt nog verder onderzocht.

Meest gelezen