Foto: Toon Royackers

Tientallen vaten met vermoedelijk drugsafval gevonden in Houthalen-Helchteren

Op een bosweg in Houthalen-Helchteren in Limburg zijn tientallen vaten gedumpt. Vermoedelijk gaat het om drugsafval. In Limburg gebeuren wel vaker illegale dumpingen van drugsafval.

Vannacht werden op De Ramp, een bosweg, in Houthalen-Helchteren in Limburg tientallen blauwe en zwarte vaten gedumpt. Het onderzoek is nog aan de gang maar alles wijst erop dat het om een drumping van drugsafval gaat. Politie, parket en brandweer zijn ter plaatse.

 In Limburg gebeuren wel vaker illegale dumpingen van drugsafval. Dit jaar werd het in het hele land 43 keer vastgesteld, waarvan 29 in Limburg. Wie drugsafval opmerkt, blijft best uit de buurt en verwittigt de poitie.

Foto: Toon Royackers

Meest gelezen