Gewonde tijdens concert Willy Sommers na cyclocross in Diegem

In Diegem is een concert van Willy Sommers na de cyclocross gisteren uit de hand gelopen. Er werd te enthousiast gedanst en geduwd, waardoor één iemand zelfs gewond raakte.

Willy Sommers is zelf onder de indruk. In de 47 jaar dat hij op het podium staat, heeft hij dit nog nooit meegemaakt. "Tijdens mijn eerste nummer "Laat de zon in je hart" begon iedereen ongelooflijk mee te zingen en mee te springen. Ik heb het vermoeden dat de vloer in de tent het op een bepaald moment heeft begeven", zegt Willy. "De mensen van de eerste rijen voor het podium zijn allemaal naar voren geduwd en vielen allemaal op elkaar. Ik heb na mijn eerste nummer het optreden moeten stilleggen om ongelukken te voorkomen." Uiteindelijk kon het optreden wel opnieuw doorgaan.
 

Foto: Luk Dombrecht (CC BY-NC-ND 2.0)

Meest gelezen