Videospeler inladen...

Explosie in woning in Antwerpen: politie spreekt over luchtverplaatsing  

In Antwerpen is er vannacht een explosie geweest in een woning in de Lucas Hennickstraat. Volgens de perswoordvoerder van de politie ging het over een luchtverplaatsing waarbij de ruiten van de woning gesneuveld zijn. 

In een woning in de Lucas Hennickstraat is er vannacht een explosie geweest. Volgens de politie ging het over een luchtverplaatsing waarbij de ruiten van de woning gesneuveld zijn. Het labo van de politie en de ontmijningsdienst Dovo kwamen ter plaatse voor het onderzoek. De explosie kwam vermoedelijk van binnenuit de woning. In de woning is echter geen gas aanwezig. 

De exacte omstandigheden worden nog onderzocht. Of er een link is met het drugsmilieu is nog onduidelijk.

In de woning waren drie personen aanwezig. De bewoners zijn erg geschrokken, maar raakten niet gewond. De woning is voorlopig onbewoonbaar. 

Videospeler inladen...

Meest gelezen