Videospeler inladen...

Zo begint Siska Schoeters aan haar eerste werkdag als Radio 2-"Madam"

2 januari is voor veel mensen de eerste werkdag van het jaar. Voor radiopresentatrice Siska Schoeters betekent de start van 2019 ook het begin van een nieuwe job, bij het Radio 2-programma "De madammen". "Wat een mooie dag", aldus Schoeters tijdens haar eerste programma bij de Grootste Familie van Vlaanderen.

"Goeiemorgen, wat een mooie dag! Tijd om je goede voornemens overboord te gooien. Je hebt ze ongetwijfeld ook al één dag volgehouden, dat is zeer flink. Wij houden het hier langer vol", zo klonken Schoeters' eerste woorden op Radio 2.

Begin november raakte bekend dat Schoeters na 15 jaar radiowerk bij Studio Brussel na de eindejaarsfeesten de overstap zou maken naar Radio 2. Daar is ze nu een van de drie "Madammen", naast Cathérine Vandoorne en Anja Daems, in het populaire voormiddagblok op Radio 2.

Schoeters volgt er Britt Vanmarsenille op, die bij Radio 2 werkt aan een nieuw programma, en dit voorjaar ook op Eén te zien zal zijn. Daar presenteert ze samen met Thomas Vanderveken en Jan Van Looveren, haar kompanen van "Voor hetzelfde geld", het nieuwe programma "Factcheckers". Zelf blijft Schoeters haar job bij Radio 2 ook combineren met televisiewerk. Ze heeft een eigen rubriek in "Iedereen beroemd" op Eén  en is sidekick in "De ideale wereld" op Canvas.

Meest gelezen