200 nieuwe jobs bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines

Bij Brussels Airlines nemen ze dit jaar 200 nieuwe medewerkers aan. Dat schrijft De Tijd en wordt bevestigd aan onze redactie. Het gaat om 100 stewards of stewardessen, 50 piloten en 50 bureaumedewerkers. "We zijn een luchtvaartmaatschappij die aan het groeien is, in een groeiend bedrijf is het logisch dat er meer jobs bijkomen", zegt Maaike Andries van Brussels Airlines. 

Lufthansa, het moederbedrijf van Brussels Airlines maakte deze week bekend dat het 5.000 nieuwe medewerkers zal aanwerven. Bij Brussels Airlines zullen ongeveer 200 jobs bijkomen: 100 stewards of stewardessen, 50 piloten en 50 administratieve medewerkers. 

"We zijn een luchtvaartmaatschappij die aan het groeien is, die blijft groeien. In een groeiend bedrijf is het logisch dat er meer jobs bijkomen", zegt Maaike Andries, woordvoerder van Brussels Airlines. Bij het bedrijf hopen ze dat de vacatures in 2019 ingevuld geraken."Maar eigenlijk staan de vacatures voor cabinepersoneel continu open."

Meest gelezen