Man die ervan verdacht wordt vrouw uit Knokke te hebben neergestoken opgepakt in Zwitserland

Het voorbije weekend is in Zwitserland een man gearresteerd die ervan verdacht wordt een vrouw te hebben neergestoken in haar eigen woning in Knokke-Heist. De vrouw werd midden december aangevallen met een mes en raakte zwaar gewond. De twintiger wordt verdacht van poging doodslag op de vrouw en poging diefstal.

Vorige week zaterdag werd in Zwitserland een 26-jarige man opgepakt, omdat hij ervan verdacht wordt een vrouw uit Knokke te hebben neergestoken. De vrouw werd op 14 december zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, nadat ze in haar huis met een mes aangevallen werd door een onbekende man. 

De man stond geseind door de Brugse onderzoeksrechter. Het is niet duidelijk welke nationaliteit de verdachte heeft, of waar hij verblijft. Hij wordt officieel verdacht van poging doodslag en poging diefstal met inbraak. De man zal wellicht in de loop van volgende week door de Zwitserse autoriteiten overgeleverd worden aan België. Hij werd nog niet verhoord.

Meest gelezen