Uitbater afgebrand katten- en hondenhotel: "Ontroerend hoe iedereen wil helpen"

De geldinzameling voor het afgebrande katten- en hondenhotel in Rillaar bij Aarschot heeft al meer dan 3.500 euro opgebracht. Eigenares Emmy De Ryck is ontroerd door de hulp die ze van iedereen krijgt. 

Op nieuwjaarsdag brandde Emmy's honden- en kattenhotel volledig af. Het was een zwarte dag voor Emmy, alle katten lieten het leven in de brand en het huis is grotendeels verwoest. Emmy is zwaar aangedaan: "In eerste instantie wou ik dat ik zelf in de brand was gebleven, maar dan zie je hoe iedereen je een hart onder de riem komt steken. De buren hebben me meteen in huis gehaald, ik woon er nu. Het zou niet eerlijk zijn tegenover vrienden en familie. Ik moet doorzetten."

Om Emmy te helpen, startten de beheerders van de Facebookgroep Aarschot Online een geldinzameling. Die stond vrijdagochtend op iets meer dan 3.500 euro. "Het is ontroerend dat de mensen willen helpen, zowel financieel als praktisch", zegt Emmy. "Het is overrompelend om te zien hoe de mensen toch willen helpen, iedereen op zijn eigen manier. Ik sta er niet alleen voor."

Toekomst 

"Niemand maakt zoiets graag mee natuurlijk", zegt Emmy nog. "Ik heb het altijd zo graag gedaan, ik hoop dat ik ooit nog poesjes kan bijhouden. Maar voorlopig leef ik van dag tot dag. We zullen wel zien."

Wie ook zijn steentje wil bijdragen voor Emmy's honden- en kattenhotel, kan dat doen via deze link.

 

Meest gelezen