Videospeler inladen...

10 jaar MNM: zo maakte Peter Van de Veire een "beetje radiogeschiedenis"

Jongerenzender MNM is vandaag 10 jaar. De radiozender startte op 5 januari 2009. Toen lanceerde Peter Van de Veire het nummer “Forever” van Milk Inc. in “De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow”. 

Ondertussen is de zender een baken geworden in het leven van heel wat jonge mensen. Wie luistert via de MNM-app kan samen met de presentatoren terugblikken op de krachtigste radiomomenten van de zender via de knop MNM Rewind. 

Rino Ver Eecke, netmanager van MNM, is bijzonder trots op twee projecten, De Strafste School en MNM Marathonradio. 

"Terwijl scholen doorgaans als saai bestempeld worden door leerlingen, zorgt Tom De Cock in De Strafste School ervoor dat leerlingen, leraars en directie schitteren. En daarvoor is niet de kennis het grote verschil, maar wel wat ze samen kunnen bereiken met talent en inzet", zegt hij.

"Marathonradio is dan weer een baken in de helse studie- en examenperiode juni. Leerlingen en studenten krijgen een grote spotlight van MNM aangeboden. In juni hebben we aandacht voor hun problemen en verzuchtingen en MNM wil samen met de ouders en familie, leerkrachten en docenten iedereen ondersteunen met interessante tips en relevante weetjes. Zo zorgt Marathonradio voor een grote verbondenheid in Vlaanderen tijdens de hele examenperiode.”

Meest gelezen