Videospeler inladen...

Dode en zwaargewonde bij ongeval in Antwerpen

Rond 0.45 uur afgelopen nacht is een zwaar verkeersongeval gebeurd nabij het Sportpaleis in Antwerpen. Een auto botste op een paal. De passagier is overleden. De bestuurder is zwaargewond.

Het ongeval gebeurde op de Burgemeester Gabriel Theunisbrug in Antwerpen. Door een nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de controle over het stuur. De auto plooide rond een paal op de trambedding.

De passagier in de auto zat gekneld en werd door de brandweer bevrijd. Het slachtoffer werd nog overgebracht naar het Stuyvenberg ziekenhuis, maar is aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer is een man van 32 jaar uit Merksem. De bestuurder van de auto, een 20-jarige man uit Hoboken, raakte zwaargewond en werd overgebracht naar het Jan Palfijn ziekenhuis.

De politie onderzoekt nog de omstandigheden van het ongeval. Vermoedelijk zijn er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Door het ongeval was het tramverkeer een tijdlang onderbroken.

Bekijk hier het fragment uit “Het Journaal”:

Videospeler inladen...

Meest gelezen