Daily Breeze

Schietpartij "met drie doden" in bowlingzaal in de buurt van Los Angeles

In de Amerikaanse stad Torrance, ten zuidoosten van Los Angeles in Californië, zijn drie mensen doodgeschoten in een bowlingzaal. Volgens de politie zijn er ook vier gewonden gevallen.

Volgens "The Los Angeles Times" vond de schietpartij plaats in een bowlingzaal. De krant citeert een getuige die de zaal net was binnengestapt toen hij schoten hoorden. Volgens de man was er kort tevoren een vechtpartij geweest in de zaak. 

De politie van Torrance zegt dat er nu drie doden en vier gewonden zijn gevallen. Over de omstandigheden van de schietpartij is er nog niets bekend, maar mogelijk gaat dus om een uit de hand gelopen caféruzie.

Het zou al de vijfde schietpartij in de Verenigde Staten zijn dit jaar. Daarbij zouden sinds Nieuwjaar dus al vijf doden zijn gevallen. Op nieuwjaarsdag waren er twee schietpartijen, maar daarbij vielen enkel gewonden.  

Meest gelezen