Videospeler inladen...

71-jarige fietser overleden na ongeval met vluchtmisdrijf in Zonnebeke, bestuurder opgepakt

In Zonnebeke is een fietsster van 71 om het leven gekomen bij een ongeval met vluchtmisdrijf. De vrouw fietste zaterdagavond rond 22 uur in de landelijke Frezenbergstraat toen ze op een onverlicht deel van de straat werd aangereden door een auto.

De klap was bijzonder hevig, de vrouw werd opgeschept en weggeslingerd. Een verpleegster die kort nadien toevallig voorbijkwam, vond de vrouw en verwittigde de hulpdiensten. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar is daar overleden aan haar verwondingen. De bestuurder van de auto die na de aanrijding vluchtmisdrijf pleegde is intussen geïdentificeerd en opgepakt.

Videospeler inladen...

Meest gelezen