"De echte winnaar van de Golden Globes? Dit promomeisje!"

Als commerciële stunt kon de aanwezigheid van Kelleth Cuthbert op de rode loper van de Golden Globes-uitreiking tellen. Het Canadese fotomodel mocht op haar eigen Instagramaccount dan nog pochen met haar aanwezigheid onder de noemer "Niet de slechtste manier om je zondagavond door te brengen", toch had ze duidelijk heel andere bedoelingen dan het spotten van diverse celebrity’s. Als promomeisje van 'Fiji Water' wist ze zich op een hele reeks foto’s te 'wringen', samen met de wereldberoemde acteurs en actrices. En zo werd Cuthbert vannacht, volgens velen op sociale media, de échte ster op de rode loper.

Cuthbert is al 10 jaar lang fotomodel en werd in 2016 zelfs door het mannentijdschrift Maxim gebombardeerd tot een van de snelst rijzende sterren in de modewereld. Haar Instagramaccount werd omschreven als "een schat vol hete kiekjes en nu en dan een sexy selfie".

Toch ging het er afgelopen nacht minder pikant aan toe, want er moest gewerkt worden. En dat deed ze met verve. Terwijl ze de dorstige beroemdheden van het water liet proeven, wist ook zij de camera’s te vinden en zo professioneel mogelijk te poseren.

"Het heeft allemaal met strategie te maken. En de juiste hoek te vinden", reageerde ze op nieuwswebsite Los Angeles Times. Ze vond het alvast "amusant" dat haar harde werk op sociale media zoveel aandacht kreeg.

Maar of alles het resultaat van hard werk was, is een andere vraag. Dat Cuthbert zo makkelijk op de diverse foto's kon poseren, doet natuurlijk vermoeden dat er "een vorm van samenwerking" was tussen het waterbedrijf en een fotograaf. 

In ieder geval leverde het een reeks opvallende foto's op (we tonen hier beneden slechts een selectie): 

Volg VRT NWS ook via Instagram:

Meest gelezen