"Niet dat ik nog meer olie op het vuur wil gooien…"

Wordt Idris Elba, onlangs nog verkozen tot meest sexy man op deze aarde, dan toch de nieuwe James Bond? En is Daniel Craig daar zo gelukkig mee? En hoe zit het met die andere hond in het kegelspel, Richard Madden? Op de uitreiking van de Golden Globes afgelopen nacht deden vooral Elba en Craig weer hun duit in het zakje om de speculaties wie de nieuwste James Bond wordt levendig te houden.

Het was de verloofde van Idris Elba die een foto van beide acteurs op haar Instagramaccount publiceerde. Daar lijkt de huidige Bond weinig onder de indruk van de vermeende nieuwe Bond. Toch zagen velen op sociale media er een nieuwe hint in dat Elba wel degelijk gevraagd is om de rol van James Bond in de toekomst in te vullen.

Verloofde Sabrina Dhowre wilde alvast "geen olie op het vuur gooien" en riep beide acteurs op "vriendelijk voor elkaar te blijven":

Maar meer dan waarschijnlijk maakt de foto deel uit van de plagerijen van Elba, ook al beweert hij zelf dat dat niet de bedoeling is. Toch liet hij bijvoorbeeld midden augustus via Twitter weten: "My name is Elba, Idris Elba", waardoor de geruchtenmolen op volle toeren draaide:

Maar er was ook nog Richard Madden, die een Golden Globe won voor zijn rol in "Bodyguard", en die volgens nieuwswebsite Daily Mail nog meer dan ooit auditie deed voor de rol van James Bond, in zijn "very 'shaken not stirred' tuxedo". Toch hield hij de boot af door achteraf te laten noteren dat het enkel om "geruchten" gaat. 

Meest gelezen