Uitslaande brand in centrum van Mol

Zondagavond was er een zware brand in een appartement in de Voogdijstraat in het centrum van Mol. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen door de ramen op de derde verdieping. Er geraakte niemand gewond, maar er is wel veel materiële schade.

Appartement onbewoonbaar

De brandweer stuurde een extra tankwagen ter plaatse om de brand te bestrijden. De woonkamer aan de voorzijde van het appartement is uitgebrand. Achteraan is er veel rookschade. Het appartement is onbewoonbaar, net als twee onderliggende appartement die waterschade hebben opgelopen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het centrum van Mol werd een tijdje afgesloten voor alle verkeer.

Geen (zwaar)gewonden

De bewoners, grootmoeder, dochter en kleinkind, konden het appartement op tijd ontsnappen. Ze hadden wel teveel rook ingeademd, daarom zijn ze ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Alle bewoners hebben opvang bij familie of vrienden.

Meest gelezen