Politie zoekt slachtoffers gestolen werkmateriaal

De politie van het Noord-Franse Roubaix heeft bij huiszoekingen heel wat gestolen werkmateriaal teruggevonden. 't gaat om materiaal dat gepikt werd uit bestelwagens in Noord-Frankrijk, maar ook bij ons.  

Zo'n 100 stuks werden er gevonden;  boren, zaag-slijpmachines, gereedschapskoffers enzovoort. De politie van de zone Arro Ieper is op zoek naar de West-Vlaamse slachtoffers. Ze doen dat om alle diefstallen in kaart te kunnen brengen, maar ook om het gereedschap terug te kunnen bezorgen aan de eigenaars. 

"Slachtoffers geven de diefstal het best aan bij de politie. Met hun aankoopfacturen of serienummers van materiaal kunnen we dan de juiste persoon vinden. Het is zo dat die voorwerpen nu nog liggen in Noord-Frankrijk. We moeten zeker zijn van de rechtmatige eigenaar voor we die voorwerpen naar hier kunnen krijgen", zegt woordvoerder Glenn Verdru.

 Foto’s van het gestolen werkmateriaal zijn terug te vinden op de website www.arroieper.be of via een item in de kijker of https://bit.ly/2H00h4J .

Meest gelezen