Inbraak bij lokale Brusselse politie: geld, helm en handboeien gestolen, maar géén personeelsdossiers

In een gebouw van de Brusselse politie is een tiental dagen geleden ingebroken. Dat meldt het Brusselse parket. De diefstal zou op 31 december gebeurd zijn, maar werd pas enkele dagen later ontdekt. De dief (of dieven) ging aan de haal met geld, een helm en handboeien, maar er zijn géén personeelsdossiers verdwenen. 

In de lokalen van de Brusselse politie, aan de Lombardstraat, werd er enkele dagen geleden ingebroken. De diefstal werd pas op 2 januari ontdekt, maar zou dateren van 31 december. 

De dief (of dieven) ging aan de haal met geld, handboeien en een helm. Maar er werden géén personeelsdossiers gestolen. Er is een gerechtelijk onderzoek geopend en de camerabeelden worden nu geanalyseerd. 

Op dit moment werd er nog geen verdachte opgepakt.

Meest gelezen